tiistai 21. lokakuuta 2014

Neliviikkoisia viikareita!


Tässäpä satunnaisia kuvia muksuista neljän viikon iässä. Ruoka kelpaa ja maistuu labradoreille tyypilliseen tapaan. Ensin mahtuivat samalle lautaselle mutta nyt ollaan jo annettu useammasta kun ovat niin isoja mötkyjä. Pihalla ja heppatallissa ovat käyneet suurta maailmaa ihmettelemässä ja oikein reippaita pentuja kaikki vaikka "nakataankin outoon paikkaan".





Kauan ei muksut jaksa puuhata kun taas uni tulee. Pentulaatikkoon nuo makkarat "ei enää mahdu" (lue: kasvattaja ei raski pitää niitä vain siellä!!) joten homma on lähtenyt aivan hanskasta ja muksut vilistää pitkin mökkiä kun kotona ollaan :) Joten tarkkaavaisuutta vaatii kulkea, vaikkakin pentuja enemmän täytyy varoa pissalammikoita siellä ja täällä... Täällä arjen hulinan keskellä sitten kasvaa kaikenlaiseen menoon ja meininkiin. Alla kuva erään illaan vohvelinpaisto seurasta :)




Tilma tuumaili että hän jäi jumiin kun neljä pentua nukahti hänen päälleen. Taisi vaan olla neidille ihan mieluinen homma toimia pentujen tyynynä. Kaksi ja puoli viikkoa vielä ja pennut lähtee maailmalle! Uskomatonta kuinka äkkiä aika kuluu.